dijous, 31 de maig del 2012

3.Construcció

Per haver construït aquesta casa, entre tots dels nostres grups que ens hem posa posat d'acord, dins de les propostes possibles, per fer una casa barrejant una mica de tots els estils. El primer que hem fet per fer la construcció de la casa era la planificació dels plànols, després la segona cosa que hem de fer es retallar les parets i començar-lo a construir- lo, i els pasos per fer-ho són aquests:
1. PAS: Abans de començar a traçar els planols de la casa actual, hem de construir, cada membre del grup, la seva pròpia recerca del seu habitatge.
2. PAS: Nosaltres, vam decidir com seria la nostra casa per representar- la en forma d'una maqueta de cartró ploma.
3. PAS: Després de tenir clara l'idea del habitatge, vam decidir fer uns plànols de la casa i de les seves parets. Primer els vam fer en un full en brut (per fer-nos una idea) i seguidament els vam introduir a l'ordinador
4. un cop ja tenim clar com serà la casa i com s'ha de fer, decidim aplicar la forma de la nostra casa al cartró ploma i tot just també tallem les parets, d'aquesta forma obtindrem la casa sencera amb base, paret i sostre.
5. PAS: En aquest pas, afegim els elements extres de l'habitatge, com per exemple:
     El sostre i altres detalls que podrien formar part de la casa, com per exemple:   arbres per al jardí i la piscina del pis superior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada